2013. november 2., szombat

Kritika #49

Love is a lie, or not?








Fejléc: Nagyon tetszik, ízléses elrendezés a háttérben, Selena középen pedig gyönyörű! Jó képeket válogattál össze, a betűkkel sincs semmi baj, bár egyvalamit megjegyeznék; nem kell a "by", hogy ki írta! Vagy legalább is kisebb betűmérettel próbáld megoldani, kicsit így zavaró.
Pont: 5/5

Kinézet: Írnám, hogy a modulsáv hogy lenne rendben, de mindig azt a sorrendet ajánlom a bloggerináknak, ami nálad megvan, így arra egy szavam nem lehet. A bejegyzések hátterét viszont hozd kicsit jobban összhangba a blogháttérrel, kicsit erős a kontraszt a két szín között. De szép, igényes munka. Nem tudok máshol belekötni.
Pont: 10/9

Történet: Húha! Érdekes, az biztos. Kíváncsi leszek, mi lesz a végkifejlete a dolgoknak. Nekem is van egy hasonló témájú blogom, szóval lelki bloggerinatáááárs! Sok sikert kívánok, hozd ki a lehető legtöbbet a sztoriból!
Pont: 10/10
És nem túlzok!

Írásmód: Nagyon szépen, szabatosan fogalmazol, tetszik a stílusod. Néha van egy-két elgépelési hiba, párszor kimaradt szó, azt ajánlom, hogy mielőtt közzéteszed az új részt, olvasd át tüzetesen a sorokat. A vesszőkkel vannak problémáid, néha oda teszel, ahova nem kéne, és onnan marad le, ahol viszont szükséges lenne. Ha bizonytalan vagy ezen a téren, mással olvastasd el a részt! Ő majd felhívja ilyenekre a figyelmedet. És csökkentsd a tőmondatok számát! Nagyon töredékes lesz tőle a leírás, inkább legyenek hosszabbak a mondatok. Viszont az összetett mondatoknál vigyázz, ha már nagyon hosszúra sikeredik egy-kettő, akkor inkább oszd el valahol. Két-háromszorosan összetett mondatnál hosszabbat próbálj meg nem írni, hogy ne zavarodjon bele az olvasó.
Pont: 10/10
Összesen: 35/34
További sikeres blogolást kívánok!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm, minden tanácsodat meg fogom fogadni. Tudom, hogy a vesszőkkel problémáim vannak, de tudok rajtuk javítani!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Akik nem kerültek be a fejléces valamiba azokat is értesítik, hogy nem kerültek be, vagy csak azokat, akik bekerültek a szerkeztőt közé?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!
      Hamarosan érkezik egy bejegyzés amiben mindent meg fognak tudni a jelentkezők! Kik kerültek be a csapatba és kik nem.

      Törlés